Marc Plat is al enige tijd onze rots in de branding en sinds 2019 Chef-kok
— Maurits Jonkman

Als Chef-kok is hij klassiek geschoold en heeft hij ervaring op gedaan in diverse horeca concepten.
Denk hierbij aan Zouitdezee, De Zwethheul, Hotel des Indes en Etxea.

Ik kan zijn stijl omschrijven als eigenzinnig, klassiek, spannend en vol van smaak.
Hij is erg gepassioneerd en heeft een inzet waar menig mens jaloers op kan zijn. Voor ons de juiste man op de juiste plek!
Hij laat zich inspireren door de seizoenen en probeert zoveel mogelijk te werken met lokale leveranciers. De menukaart veranderd iedere 6 weken waardoor wij altijd optimaal van het seizoen gebruik kunnen maken. Ook houden we het voor onze vaste gasten hierdoor spannend en verfrissend.

Een aantal van onze preferred suppliers: Schmidt zeevis Rotterdam, Burg & Bol, Rutten Le Specialiste du Frais en Ed Boele kaasspeciaalzaak.


 
Marc Plat

Marc Plat

 

Publique making of nieuwe kaart-3.jpg

 

 

Publique making of nieuwe kaart-9.jpg

dagelijks wisselend lunchmenu

twee gangen 27 1⁄2

drie gangen 32 1⁄2

wijnarrangement € 9 per glas