Marc Plat is al enige tijd onze rots in de branding en sinds 2019 Chef-kok
— Maurits Jonkman

Als Chef-kok is hij klassiek geschoold en heeft hij ervaring op gedaan in diverse horeca concepten.
Denk hierbij aan Zouitdezee, De Zwethheul, Hotel des Indes en Etxea.

Ik kan zijn stijl omschrijven als eigenzinnig, klassiek, spannend en vol van smaak.
Hij is erg gepassioneerd en heeft een inzet waar menig mens jaloers op kan zijn. Voor ons de juiste man op de juiste plek!
Hij laat zich inspireren door de seizoenen en probeert zoveel mogelijk te werken met lokale leveranciers. De menukaart veranderd iedere 6 weken waardoor wij altijd optimaal van het seizoen gebruik kunnen maken. Ook houden we het voor onze vaste gasten hierdoor spannend en verfrissend.

Een aantal van onze preferred suppliers: Schmidt zeevis Rotterdam, Burg & Bol, Rutten Le Specialiste du Frais en Ed Boele kaasspeciaalzaak.


 
Marc Plat

Marc Plat

 

Restaurant Publique-4.jpg

dagelijks wisselend lunchmenu

twee gangen 27 1⁄2

drie gangen 32 1⁄2

wijnarrangement € 9 per glas

 

 

 

Marc Plat has been our rock for some time and since 2019 Chef.
— Maurits Jonkman
Marc Plat

As a Chef he is classically trained and has gained experience in various hospitality concepts. Think of Zouitdezee, De Zwethheul, Hotel des Indes and Etxea. I can describe his style as quirky, classic, exciting and full of taste. He is very passionate and has a commitment that many people can envy. For us the right man in the right place!

He is inspired by the seasons and tries to work as much as possible with local suppliers. The menu changes every 6 weeks so that we can always make optimum use of the season. We also keep it exciting and refreshing for our regular guests.

A number of our preferred suppliers: Schmidt sea fish Rotterdam, Burg & Bol, Rutten Le Specialiste du Frias and Ed Boele cheese specialty store

 

 

Restaurant Publique-16.jpg

daily changing lunch menu

two course 271⁄2 three course 321⁄2

wine pairing € 9 per glas