Oger+Den+Haag+%7C+Mercedes-Benz+%7C+Restaurant+Publique-56.jpg

Eerlijke en pure ingrediënten vormen de basis van al onze gerechten. Wij laten ons inspireren door de internationale keuken.

Wat een rijkdom aan smaken en mogelijkheden! Onze keukenbrigade combineert, voegt toe en vervangt net zo lang tot de heerlijkste creaties ontstaan. Altijd prachtig gepresenteerd op zorgvuldig opgemaakte borden. Dat vinden wij belangrijk.

Van goed eten moet je met al je zintuigen kunnen genieten! Daarom hebben wij ook gekozen voor een stijlvol interieur met sprekende details.

 
BIB Gourmand 2020

BIB Gourmand 2020

A stylish, welcoming establishment for now and for the future.  ‘Publique’, is a cosmopolitan, gastronomic but most importantly, a totally accessible adventure for you. 

  A multi-functional venue with possibilities for lunch, dinner, private or business events, or simply just having a drink at the bar.  

We use only quality, selected products that are prepared and served according to international trends and state-of-the-art cuisine standards.  We believe that the ‘Publique’ concept will surpass your expectations.  

Motivated, friendly, professional staff will always go the extra step as our focus is to create a really enjoyable experience for you.

 
 
Ik ben erg benieuwd waar onze weg ons zal brengen……...
— Maurits Jonkman

In 2014 ging Restaurant Publique van start aan het mooie Anna Paulownaplein.
Publique is een beleving van internationale gerechten, sexy cocktails, prachtige wijnen, mooie interieur (Kolenik Eco Chic Design) en een heerlijk terras.
Bij Publique gaat het puur om beleving en genieten!

Het idee voor Publique is ontstaan met Casper en Sjoerd Smits. Wij vonden dat het tijd werd in Den Haag voor een restaurant met internationale uitstraling, hoge kwaliteit producten en waar het gastheerschap voorop staat! Waar wordt nog de deur voor je open gehouden bij binnenkomst? De kleine dingen maken een wereld van verschil.

Een restaurant met een goede keuken, voor iedereen toegankelijk en met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Een bedrijf met gepassioneerde en professionele mensen, gastvrij, verzorgd en goed gekleed. Een plek waar je komt voor een totale beleving in een ongedwongen sfeer.

Wij hebben een concept willen neer zetten voor de toekomst en ben erg trots met wat er tot nu toe is bereikt.
Ik ben erg benieuwd waar onze weg ons zal brengen……...

 
bib gourmand-2.jpg

BIB Gourmand 2020

Om in aanmerking te komen dienen de restaurants een driegangen keuzemenu voor maximaal 39 euro te serveren. Elk bekroond restaurant verzekert volgens Michelin 'een onweerstaanbare verhouding tussen prijs, kwaliteit en plezier.'

"Het pand was ooit een herensociëteit, later een Chinees restaurant en sinds 5 jaar is het de habitat van het horeca-driemanschap Maurits Jonkman en de broers Sjoerd Smits en Casper Smits. Zij hebben er met gevoel voor eigentijds ondernemen een succesvol trefpunt van gemaakt voor buurtbewoners en expats. Hun wijnkaart is geweldig, de menukaart volwassen en de keuken van chef-kok Marc Plat uitstekend."