Voor al onze gerechten geldt, dat wij uitsluitend werken met dagverse ingrediënten. Gelieve ons te verontschuldigen, indien de marktaanvoer ontbreekt.
WISSELEND LUNCH MENU
twee gangen
37 ½
drie gangen
45
vier gangen
49 ½
Signaturen Menu
Hollandse sla (v)
rode mul | rouille
Rettich (v)
haricots verts | rode miso
Steenschol (v/h)
snijbonen | pinda | kokos
Kokotxa
eendenlever | lima bonen | acaciahoning
Livar (h)
spitskool | groene mosterd
Epoisse
dadel | suiker
Popcorn (n)
vanille | macadamia
4 gangen 65 wijnarrangement 38 ½
5 gangen 69 ½ wijnarrangement 47 ½
6 gangen 75 wijnarrangement 54
7 gangen 79 ½ wijnarrangement 57 ½
Groentemenu
Koolrabi (v)
rode biet | tomaat
🌿
Rettich (v)
haricots verts | rode miso
🌿
Schorseneren
zwarte knoflook | gember | soja
🌿
Witlof
snijboon | prei | kummel
🌿
Bloemkool (h)
aubergine | walnoot | granaatappel
🌿
Avocado
banaan | koffie
🌿
Mokka (n)
abrikoos | Haagse hopjes
4 gangen 55 wijnarrangement 38 ½
5 gangen 62 ½ wijnarrangement 47 ½
6 gangen 67 ½ wijnarrangement 54
7 gangen 72 ½ wijnarrangement 57 ½
3-GANGEN KEUZE MENU
MICHELIN BIB GOURMAND 49 ½
Hollandse sla
rode mul | rouille
of
Poulet noir
aubergine | walnoot | granaatappel
***
Steenschol
snijbonen | pinda | kokos
of
Livar
spitskool | groene mosterd
***
Popcorn
vanille | macadamia
of
Mokka
abrikoos | Haagse hopjes
Liever à la carte?
Voorgerecht (v)
19 ½
Hoofdgerecht (h)
29 ½
Nagerecht (n)
16 ½
Een aantal van onze preferred suppliers: Schmidt zeevis Rotterdam, Burg & Bol, Van Binsbergen groenten & fruit en Ed Boele kaasspeciaalzaak.